menu navicon sort-down facebook twitter google angle-left angle-right angle-up angle-down youtube-play close
Резервирай

Ресторант

Класическият ресторант на Хотелски Комплекс МУРИТЕ се състои от две просторни зали с общ капацитет 250 човека. Ресторантът впечатлява със своята уютна и изискана обстановка, атрактивен интериор и богато разнообразие от ястия от националната и интернационална кухня. През лятото, ресторантът отваря своята лятна градина, през която се разкрива красива гледка към градината на хотела и към външния басейн. За клиентите на целогодишните All Inclusive пакети на Клуб Хотел МУРИТЕ, класическият ресторант предлага закуска, обяд, вечеря на блок маса, следобедни закуски и напитки.

МУРИТЕ Клуб Хотел предлага на своите гости ресторант-градина с напълно модернизиран зимен и летен Show Cooking. Възможността да наблюдавате как храната Ви се приготвя в откритата кухня гарантира незабравимо изживяване. Палачинки и омлети по време на закуска; пица, бургери, прясна паста, суши, печени зеленчуци, меса и риба, приготвени от нашите готвачи, са една малка част от богатата палитра и асортимент на нашия ресторант.

Любопитството и желанието ни да създадем нещо ново и вкусно ни кара да експериментираме с различни рецепти и подправки. Ние предлагаме богат избор от българска и интернационална кухня, всичко това поднесено на красиво подредена блок-маса и гарнирано с букет от подбрани напитки.

НАШИЯТ РЕСТОРАНТ ВИ ПРИВЕТСТВА

  • понеделник-петък
  • 20:00-3:00

Хотел Мурите

НАПРАВЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

Ресторант Мурите може да бъде нает за вашето фирмено или частно парти. Свържете се с нас за повече информация и оферти.

РЕСТОРАНТ