menu navicon sort-down facebook twitter google angle-left angle-right angle-up angle-down youtube-play close
Резервирай

Stop food waste

STOP FOOD WASTE
БЛАГОТВОРИТЕЛНА КАМПАНИЯ НА ХОТЕЛ МУРИТЕ

STOP FOOD WASTE – една благотворителна кампания на МУРИТЕ Клуб Хотел в полза на Дневен дом за деца с интелектуални затруднения „Блян” гр. Разлог,” която стартира през м. Октоври 2012г.

Мурите Клуб Хотел работи целогодишно и предлага ол инклузив (all inclusive) пакети. Наблюденията ни показаха, че годната храна, която изхвърляме от остатъците в чиниите на гостите достига до 20% от хранителните продукти, които закупуваме.Това, измерено в количество и стойност е близо тон храна на месец и за сума от над 4 000 лева.

Още първият месец, срещайки разбирането и подкрепата на нашите гости, успяхме да намалим изхвърлените отпадъци до 15%, а със събраните средства организирахме двудневни посещения на хотела за децата от “Блян”, за да могат да изживеят много приятни емоции и да се почувстват пълноценни сред уюта и гостоприемството на нашия хотел, целия екип и на нашите гости.

КАКВО ОЩЕ:

Виждайки огромния напредък в развитието на децата и щастливите им усмивки, ние превърнахме тази кампания във вдъхновяваща мисия и апелираме, както нашите бъдещи гости, така и всички хотели да се присъединят към STOP FOOD WASTE.

НАШАТА ЦЕЛ Е ЧРЕЗ РАЗУМНО ПОВЕДЕНИЕ ДА НАМАЛИМ ХРАНИТЕЛНИТЕ ОТПАДЪЦИ И ДА ПОДАРИМ ЩАСТИЕ НА ТЕЗИ, КОИТО НЕ МОГАТ ДА СИ ГО ПОЗВОЛЯТ, А ГО ЗАСЛУЖАВАТ.