Парк хотел Мурите****

Клуб-хотел Мурите и Atlantis Diving Center предлагат една уникална възможност: да се запознаете със SCUBA дайвинга и да разберете защо се е превърнал в любимо хоби за много хора. Направете своето първо пробно гмуркане, изкарайте водолазен курс или, ако вече сте водолаз, подобрете своите умения…..и всичко това по време на Вашата ски ваканция в гр. Банско!

За всички гости на хотела специални цени до 50 % отстъпка, плюс  допълнителн бонуси и ваучер с 20% отстъпка за курсове през летния сезон 2016 от официалната ценова листа на Atlantis Diving Center, Nikiti, Sithonia, Greece.

Дайвингът е подходящ за възрастни и деца над 8 годишна възраст в добро физическо и психическо здраве.

Atlantis Diving Center е първият български водолазен център извън България. Базирани сме  в курорта Никити на п-ов Ситония – Халкидики, Гърция. Вече седма година развивавме нашата академия за водолази, като работим изключително по системите на PADI и TDI (това са най-големите международно признати организации в света за обучение и сертификация, както на водолази, така и на инструктори в развлекателното и техническо гмуркане). Водолазният център е официално лицензиран от гръцките власти, както и е носител на сертификати за качество CE, EN, BVQi

LearnChart

ГМУРКАНЕ В БАСЕЙН: ПРОГРАМА PADI DISCOVER SCUBA – ОТ ЦЕНА 120,00 ЛВ. САМО ЗА ГОСТИ НА ХОТЕЛА – 50 % ОТСТЪПКА – 60,00 ЛВ.

ВКЛЮЧВА:
Висококвалифициран инструктор езици: BG, EN, RU, GR, DE
Пълно водолазно оборудване
Начална теория на дайвинга

Запознаване с водолазната екипировка
Брифинг
Практически упражнения в басейн

Дебрифин

ЗАЕТОСТ:

1 час теория

30 минути практически упражнения и подготовка на повърхността

30+ минути упражнения в басейна на хотела

НАЧАЛО НА ВОДОЛАЗЕН КУРС: ПРОГРАМА PADI OPEN WATER DIVER REFERRAL КУРС  ОТ ЦЕНА 360,00 ЛВ. САМО ЗА ГОСТИ НА ХОТЕЛА – 20% ОТСТЪПКА – 288,00 ЛВ.

Добър начин да започнете Вашето истинско подводно приключение е: водолазен курс през зимата с довършване през лятото във всеки един PADI център, в която и да е точка на Земята. Така ще спестите много ценно време през лятната си почивка.

ВКЛЮЧВА:
Висококвалифициран инструктор езици: BG, EN, RU, GR, DE
Пълно водолазно оборудване
Изучаване на дайвинг теорията с 4 междинни теста (подотовка за финален изпит)

Подробно запознаване и боравене с водолазната екипировка
Брифинг
4 практически занятия в басейн, симулации и изграждане на подводни умения

Дебрифинг

В края на обучението си получавате официален PADI Referral документ потвърждаващ това, което сте научили и завършили. Този документ трябва да бъде представен на инструктора, който ще довърши Вашето Open Water обучение, в който и да е PADI център в света – 11000 водолазни центъра, в 183 държави и територии. Ако го завършите през лятото в нашия водолазен център в Гърция, ще получите 20% отстъпка от остатъка на курса съгласно ценовата листа на Atlantis Diving Center, Nikiti, GR www.atlantis-scubadiving.com

ЗАЕТОСТ:

3 дена (минимум 2 дена): 1час теория/ден, 30 минути практически упражнения и подготовка на повърхността

3 занятия х 40 минути – упражнения в басейна на хотела.

ЗА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ PADI,TDI КУРСОВЕ И ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОГРАМИТЕ НА:

e-mail  info@atlantis-scubadiving.com , 00359 876 853 173
За всички, които са се възползвали от нашите програми допълнителен бонус: Ползване на СПА център и ресторант с 10% отстъпка. Ваучер за 20% отстъпка от официалната ценова листа за всички курсове в Atlantis Diving Center, Nikiti, Sithonia, Greece през летния сезон 01 Май – 01 Ноември 2016 г.
Допълнително се заплащат: подводни снимки/видео :10 лв /човек, независимо дали са направени с техника на клиента или с тази на клуба!
За резервации на телефон: (+359)876853173
e-mail: info@atlantis-scubadiving.com