Парк хотел Мурите****

От 11 до 13 февруари  в Интер Експо Център, София се състоя 33-тото поредно издание на туристическа борса Ваканция и СПА Експо. В най-значимия туристически форум в страната ни взеха участие 392 представители на туроператори, хотели, общини, производители и държави от цял свят, които имаха възможността да обсъдят потенциални бъдещи партньорства.

В рамките на събитието се състояха важни пресконференции на Министерството на Туризма, Българската Хотелиерска и Ресторантьорска Асоциация (БХРА) и други. На централната сцена гостите можеха да се насладят на фолклорни танцови изпълнения от България и от екчотични места като Индонезия и Мароко, например.

Списание “Туризъм и Отдих” и тази година спази традицията да раздаде престижните награди Златен Приз по време на изложението Ваканция и СПА Експо. За 13ти пореден път сред достойна конкуренция бяха отсяти лидерите в туризма.  Клуб хотел Murite получи златен приз за най-добър четири звезден планински хотел.Благой Рагин- председател на БХРА  връчи отличието на г-н Наско Лазаров,ПРофайл. Агенцията за публични комуникации от 7 години обслужва хотелския комплекс и с право, заслужено получи приза. През годините Гала от „На кафе“ на Нова телевизия,актирисата Марта Вачкова,Зейнеб Маджукова,Деси Добрева,Дичо,Маргарита Бербатова,Миропа Кьосева,Павел Владимиров,Атанас Михайлов са само малка част от популярните личности, предпочели да почиват в хотелския комплекс.