Парк хотел Мурите****

ОФИЦИАЛНОТО ОТКРИВАНЕ НА ЗИМЕН СКИ СЕЗОН 2014-2015 ЩЕ СЕ СЪСТОИ НА 13 ДЕКЕМВРИ, СЪБОТА

Мурите Клуб Хотел кани своите гости и посетители на тазгодишното официално откриване на дългоочаквания зимен ски сезон.

Накратко, този съботен ден ще бъде изпълнен с толкова много интересни приключения и предизвикателства – за всеки вкус и всяка възраст – че на 13 декември просто трябва да сте в Банско! Вижте защо и изберете своето предизвикателство:

Пъстрият, архаичен и омаен език на Чудомир гали ухото и ни връща с носталгия в един забравен свят. Адски много смях, музика и вихрени танци. В постановката има седем танцови етюда, които се преплитат с различните моменти от спектакъла.

СТРАХОТНИ ИГРИ И НАГРАДИ, ГАРАНТИРАН КУПОН!

Както всяка година, Община Банско и Юлен АД са подготвили невероятно зимно празненство за Официалното откриване на сезона -13 декември, събота. Изпълненият с атракции, веселие и награди ден ще започне най-рано за амбициозните скиори, които този път ще могат да тестват бързината си на пистата в чисто ново състезание.

„ВЛЕЗ В ОТБОРА НА ШАМПИОНА“

е нова концепция – отборно състезание между три отбора по 15 човека, водени от своя капитан – една от трите ски легенди: Стефан Еберхартер, олимпийски и 3-кратен световен шампион; Марк Жирардели, петкратен носител на Световната купа; и Петър Попангелов, 26 пъти шампион на България, с 27 победи във ФИС. Мислите, че се справяте добре на ските? Тогава изберете отбор и елате рано на Бъндеришка поляна, защото регистрацията приключва в 10.30 ч., а състезанието започва в 11 ч.!

регистрирай се за участие

ЕЛА С КАКВОТО И ДА Е, ОТИДИ СИ С НОВО AUDI!

От 13 до 15 ч. ще се провежда поредното, вече четвърто издание на суперпопулярната игра „Ловци на съкровища“, като сред скритите под снега многоройни награди има и ключове за…чисто нов автомобил – бижуто Audi A3! Може би точно вие ще си го закарате у дома?

регистрирай се за участие

ЗАБАВНО, ШУМНО И… ВКУСНО

ще бъде и на площад „Никола Вапцаров” в центъра на Банско. Фолклорна програма, коледен базар и пътуващият кулинарен театър на Ути Бъчваров, плюс  кулинарна изложба „Това е Банско” и дегустация на типични бански ястия ще поддържат настроението високо, а накрая в музикалната програма ще се включат и Калин Вельов и Нина Николина. Няма да минем, разбира се, и без заря!

FIERCE ANGEL PARTY В HAPPY END CLUB!

Прочутото ни нощно парти започва в 22 ч. и, както винаги, ще разтърси планината! Специални музикални гости са прочутия лондонски DJ Майк Дойл и неговия лейбъл Fierce Angel, заедно с шеметната тъмнокожа певица Ники Бел!

Източник: http://www.banskoski.com