Парк хотел Мурите****

WRW Flyer Bansko-2За първа година в Кемпински Хотел Гранд Арена Банско, на 18.02.2107г., ще се проведе уникалния по рода си зимен „Whisky, Rum & Wine Master test“ – 2017г.

Събитието ще събере на едно място едни от най-качествените напитки и отлежали дестилати. Освен към ценителите, събитието е насочено и към много по-широк кръг аудитория – това е мястото, където можете да се съберете с приятели и да се запознаете с нови хора, наслаждавайки се и опитвайки уникалните вкусове на предложените марки напитки.

Изборът на майсторски класове започва с желаещите тепърва да навлязат в необятния свят на напитките, вкусовете, хармонията и завършва със специално подбран за истинските ценители на скъпото, отлежало и качествено уиски във ВИП WRW Master test класа.

Настроението е гарантирано, защото в непринудената обстановка на залите, в компанията на приятели и наистина отлични напитки, ще можете и да навлезете в дълбочина, да научите повече за всичко, което дегустирате от професионалисти в областта, посланици на марките за категорията.

Цената на единичния входен бил

 

ет е 30лв, включваща: талони на стойност 20лв. за дегустация по избор на всички щандове, подарък официалната уиски чаша Гленкерън, бутилка минерална вода Рилана.

Билети ще се продават в деня, на мястото на събитието – Кемпински Хотел Гранд Арена Банско.

Заповядайте, заедно да направим незабравим тест на сетивата!