logo

Златен приз за "Най-добър планински Клуб хотел"
Награда за "Социално отговорна компания на годината"

Специално предложение от Мурите Клуб Хотел

СТАНЕТЕ НАШ КОРПОРАТИВЕН КЛИЕНТ!

Мурите Клуб Хотел има удоволствието да Ви покани да станете Корпоративен Клиент на хотела. Като Корпоративен Клиент на Мурите Клуб Хотел, Вие и всички Ваши служители ще имате възможност да се възползвате от:

  • преференциални цени за настаняване за Вас, Вашите служители и техните семейства и приоритет при резервиране и настаняване
  • преференциални цени за провеждане на фирмени мероприятия, обучения, тийм билдинги и др. + допълнителни отстъпки за групови посещения над 10 човека
  • тематични комплименти от името на Вашата компания, които да очакват Вашите служители в стаите им при настаняване

Изпратете запитване за Вашата корпоративна оферта

Представяне на хотела:

Мурите Клуб Хотел предоставя на своите гости отлични възможности за релакс, спорт и туризъм, сред невероятна природа, уют, спокойствие и тишина. Състои се от 4 тематични сгради, носещи красиви имена - Азалия, Орхидея, Камелия и къщи Жасмин.

Хотелът се отличава със забележителна архитектура и възхитителен интериор и разполага с 307 модерно обзаведени двойни стаи и апартаменти, основен ресторант, зала Енотека, лоби бар, пиано бар, пул бар, 3 басейна – вътрешен, външен и външен детски. За почитателите на спортните занимания, има фитнес, както и 2 игрища, съответно с размер 22/44м и мини игрище.

Модерно проектираният SPA Център на Мурите Клуб Хотел е разгърнат на площ от 1000 м2 и е перфектното място за релаксация и грижа за вашата красота и здраве. На разположение на гостите на Мурите Клуб Хотел са още: Био-сауна, Ароматна парна баня, Зона за релакс. Хотелът предлага целогодишно All inclusive програми.

ПРЕДСТОЯЩО В МУРИТЕ КЛУБ ХОТЕЛ

МУРИТЕ КЛУБ ХОТЕЛ ВИ КАНИ НА АМАТЬОРСКИ ТУРНИР ПО МИНИФУТБОЛ!

16 - 18 Октомври 2015г.

Мурите Клуб Хотел и Аматьорска Лига по минифутбол SPS, Ви кани да участвате в третото поредно първенство по аматьорски футбол, което ще се проведе на спортния терен на Мурите Клуб Хотел!

  • Специална цена за настаняване в Мурите Клуб Хотел за участниците в турнира и техните придружители: 35 лв. на човек!
  • Цената е на човек на вечер и включва: Нощувка, закуска, ползване на фитнес, сауна, парна баня, джакузи, вътрешен и външен басейн.
  • За отборите, настанени в Мурите Клуб Хотел, такса участие в турнира не се заплаща, за всички останали таксата е 50 лв!

Сред нашите корпоративни клиенти са:

ЧЕЗ

Софийска вода

Нестле

Теленор

Телерик

Уникредит Булбанк

Дарик Радио

ОББ

Metro

Benchmark

Lidl

Allianz

Mtel

Devin

Pepsi

Overgas

НАП

Coca Cola

Oriflame

Lukoil

Shell

Wrigly's

... и др.