Парк хотел Мурите****

Team Building

МУРИТЕ Парк Хотел е изключително подходящ за провеждане на тийм билдинги и различни екипни мероприятия. В организирането на този тип колективни събития, ние влагаме много гъвкавост и креативност, така че можем да организираме всяко ваше хрумване.

Мурите Парк Хотел – гр. Разлог, има удоволствието да Ви представи хотела и неговите възможности за организиране на Вашите събития.

Мурите Парк Хотел се състои от 4 тематични сгради, носещи красиви имена на екзотични цветя – Азалия, Орхидея, Камелия и къщи Жасмин – подходящи за настаняване на по-големи групи от гости от 10 до 14 човека. Хотелът се отличава със забележителна архитектура и възхитителен интериор и разполага с 307 модерно обзаведени двойни стаи и апартаменти. Стаите позволяват разделяне на леглата, което е удобно за настаняване на повече участници.

Мурите Парк Хотел разполага с три модерно оборудвани конферентни зали, носещи имената Мурите, Орхидея и Камелия.

Всички зали разполагат с предимството на естествената дневна светлина. Оборудвани са с климатик, мултимедия, екран, микрофон и флипчарт, wi-fi и кабелен интернет. Връзката на Зала Азалия с основната зала на Ресторант Мурите осигурява възможност за организиране на тематични изложения, фирмени представяния, кафе паузи, кетъринг и др. Зала Азалия предлага директен излаз във фантастичната вътрешна градина на хотела, която също може да се ползва за кафе паузи, кетъринг и изхранване на блок маса.

Независимо от капацитета на залите, Мурите Парк Хотел може да организира за вас всякакъв вид събитие, от уъркшоп с ограничен брой участници до конференция или семинар със значителна посещаемост. Това е така, тъй като хотелът е замислен чисто архитектурно да позволява гъвкавост по отношение на организирането на събития.

Мурите Парк Хотел предлага преференциални цени за настаняване в хотела на участниците в мероприятията, а организаторите ползват безплатни нощувки и отстъпки в хотела. Предлагаме още и кетъринг, а менюто ще бъде съобразено изцяло с вашите вкусове и бюджет. Мурите Парк Хотел предлага също изхранване на блок маса за участниците.

По ваше желание, Мурите Парк Хотел може да организира екскурзии до близки туристически обекти и забележителности за вашите гости, както и да осигури превоз на участниците от/до Банско.

Contact Us