Парк хотел Мурите****

Къщи Жасмин

Къщи ЖАСМИН са разположени в непосредствена близост до основната сграда, в градината на комплекса. Предлагат директен излаз към двора и външните басейни и са подходящи за по-големи групи от гости от 10 до 14 човека, приятелски семейства с деца или компании.

Всяка къща разполага с един апартамент с две спални и един апартамент с три спални, самостоятелно обособени. Всеки от апартаментите има самостоятелен хол с мека мебел и паркет, напълно оборудван кухненски кът, веранда и трапезария, където можете да организирате голяма вечеря или частно парти.

Триспалните апартаменти са разположени на два етажа, като на първия има просторен хол над 50 кв. и една спалня със самостоятелна баня с тоалетна. На втория етаж са разположени две спални с обща баня и тоалетна. И двата етажа имат просторни тераси.

Условия за настаняване

Настаняване: след 14:00 ч.

Освобождаване на стаите: до 12:00 ч.

При по-късно освобождаване на стаята се заплаща допълнителна такса, както следва:

  • при освобождаване на стаята до 18:00  часа се дължи такса, според обявения ценоразпис за късно освобождаване.
  • при освобождаване на стаята след 18:00 часа се дължи заплащане в размер  на  100 (сто)% от стойността на нощувката.

Резервациите се пазят до 24:00 ч. на съответния ден на пристигане.

Децата навършили 14 години се таксуват като възрастни спрямо условията и цените по офертата за настаняване.

В хотела не се приемат домашни любимци.

Парк хотел Мурите е място за непушачи. Според разпоредбите на националното законодателство, пушенето на обществени места е забранено, затова в случай на несъответствие с тях, Хотелът си запазва правото да наложи, без предварително уведомление, такса в размер на 100.00 лв.

Твоята резервация