Парк хотел Мурите****

Засилени стандарти за хигиена и мерки за безопасност в Мурите Клуб Хотел

Скъпи гости и приятели, нашият екип е готов да Ви посрещне в Мурите Парк Хотел в режим на засилени стандарти за почистване и хигиена, както и практики за спазване на социална дистанция в общите части и заведенията на хотела.

На територията на хотела са поставени диспенсери с дезинфекциращ разтвор за ползване от гостите.


При почистване на апартаментите, общите части, заведенията за хранене, конферентните зали и СПА центъра се ползват одобрените дезинфектанти за предпазване от вируси и бактерии. Дезинфекция се извършва постоянно.


Преди всяко ново настаняване апартаментите задължително се проветряват и почистват с дезинфекциращ разтвор, като специално внимание се обръща на често докосваните повърхности.


След настаняването апартаментът се почиства ежедневно, задължително е да не бъде във Ваше присъствие. Ако не желаете почистване на апартамента в определен ден/дни, Ви молим да го заявите на Рецепция.


В ресторанта сме организирали разделни вход и изход. Масите са пренаредени с разстояние 1.5 метра и не повече от 4 души на маса или на едно семейство, с цел да се спазва препоръчаната от здравните власти дистанция. Когато се налага, въвеждаме график на храненето, за да се спазва необходимата дистанция. Всеки гост ще бъде информиран за отредения му часови диапазон за хранене. Храненето се извършва на блок маса, като гостите се обслужват задължително с маска и ръкавици.


След освобождаване на маса, масата и столовете се обработват с дезинфекциращ разтвор.


Във връзка с ограничаване на разпространението на COVID-19, и по желание на клиента, храната може да бъде сервирана и във Вашия апартамент. Моля да заявите това на Рецепция 1 ден предварително!


Всички наши служители преминават обучение и седмични инструктажи по следните задължителни теми: лична безопасност и безопасност на гостите; работни процедури; правила за дезинфекция; стандарти на комуникация при нормален работен процес, както и при случаи на установена зараза или съмнение за зараза; Всички служители преминават контролни здравни проверки на входа при пристигане на работа, работят със задължителните лични предпазни средства (маска/шлем и ръкавици). Служители с повишена температура не се допускат на работа. Ако се окаже, че служител е носител на коронавирус, се взимат мерки за проследяване на контактите и изолиране и тестване на други служители, изложени на риск от заразяване.


Служител от СПА Рецепция ще следи да не се образува струпване на гости в съблекалнята и на територията на СПА центъра. СПА терапии се осъществяват само с предварително записан час. При записване се предвижда допълнително време за дезинфекция на повърхности в кабинетите. Нашите служители определят кои съоръжения с какъв капацитет ще работят.


Скъпи гости, надяваме се, че ще оцените предприетите от нас мерки, с които се надяваме да ограничим разпространяването на заразата. Благодарим предварително за разбирането, което проявявате, и се надяваме, че ще се съобразявате и спазвате стриктно тези инструкции.


Молим да ни извините за някои нови правила и изисквания, които може да предизвикат забавяне при обслужването, или промени, които вероятно бихте възприели като неудобство.


Не трябва да забравяме, че опазването на здравето на всеки от нас е споделена отговорност. Затова Ви молим да спазвате инструкциите, които получавате от нашия екип преди и по време на престоя си. Спазвайте правилата за лична дезинфекция! Поддържайте дистанция!


При промяна на епидемичната обстановка и при разрешение от здравните власти някои от рестрикциите биха могли да отпаднат.


Благодарим за Вашата лоялност и подкрепа. Бъдете здрави!